Allt om hus och hem

Allt om hus och hem

Plåtslagare i Falkenberg för skorstensbeklädnad

- Posted in Hus och hem by

Plåtslagare för plåtarbeten i Falkenberg

Vi hade precis sotaren på besök och han sa att vår skorsten inklädnad behöver renoveras. Den är väldigt gammal och har varit där i många år. Nu så börjar det falla sönder och det ser faktiskt inte alls bra ut. Den är inget vidare skydd för vår skorsten längre. Även stegen upp på taket har varit där i sedan huset byggdes och är inte alls lika säker längre. Jag skämdes lite när sotaren var tvungen att ta sig upp på den och när han fick se vår skorstensbeklädnad. Det är så lätt att glömma att åtgärda såna saker på ett hus tycker jag. Man ser det inte varje dag och tänker därför inte på det lika mycket. Men nu när jag blev så pinsamt påmind om det ska jag åtgärda det på direkten.

Jag Googlade runt efter ett företag som gör plåtarbeten i Falkenberg. Hittade till slut en plåtslagare i Falkenberg som utför skorstensinklädnad av alla sorters plåt. Även stegar och all annan säkerhet på tak var något de kunde fixa, vilket ju var perfekt! De har funnit länge och har lång erfarenhet med vilket känns tryggt. De hade en bra och tydlig hemsida med all info som jag sökte.

Jag slog dem en signal och bokade in ett hembesök. När de sedan kom hem till oss fick både jag och frun en väldig bra samt proffsigt intryck av dem. De var kunniga och väldigt trevliga med! Vi bestämde oss för att anlita dom.

Hela arbetet gick väldigt smidigt och fort. Det märktes att de gjort många plåtarbeten förut. När de var färdiga och vi fick gå upp för att se resultatet blev vi otroligt glada. Det blev hur snyggt som helst och höjde verkligen utseendet på vårt hus. Nu var det även säkert att klättra upp på vårt tak med vår nya fina stege på taket. De berättade att detta kommer att hålla i många år nu.

Det som är så bra med plåt är att det håller i så många år och är väldigt underhållsfritt. Men vårt har varit där i lite för många år utan underhåll. Men nu ska det bli fint igen på vårt tak. Tänk vilken skillnad sotaren kommer att tycka att det är jämfört med sist han var här. Nu slipper man skämmas mer. Tack BJ plåt för detta!

plåtslagare Falkenberg BJ plåt