Allt om hus och hem

Allt om hus och hem

Vattenborrning Kristinehamn

- Posted in Hus och hem by

Vattenborrning på vår tomt i Kristinehamn

Att skaffa en egen vattenbrunn. Jag och min man har bott i vårt hus i över 20 år och älskar vårt hem. Vi har alltid varit lite sugna på att skaffa en egen brunn. Jag vet inte varför men det har alltid lockat med en egen brunn. Vår kära granne har det och har alltid varit väldigt nöjd med det.

Vi bor i Kristinehamn och har kollat upp vilka det finns som utför vattenborrning här i området. Vi fastnade för en byrå som funnit sedan 1985. De verkade erfarna och bra. Det är ett viktigt arbete som man vill ska gå bra och riktigt till. Vi kontaktade firman som kom ut till oss för att se vilka förutsättningar vi har på vår tomt. Både jag och mannen fick en bra känsla av detta företaget som förutom vattenborrning även utför all möjlig sorts borrning samt installation av värmepumpar. De har stor erfarenhet av vattenborrning här i Kristinehamn.

Han berättade att vi hade väldigt goda möjligheter till en egen brunn. Att det inte skulle vara några problem för oss att borra en brunn i vår trädgård. Vi blev så otroligt glada och taggade för detta. Vi bokade in ett datum då det skulle ske.

När dagen kom för att börja vår vattenborrning var de här precis den tid de lovat. Jag gillar punktlighet hos folk man anlitar. Han berättade att det skulle ta några dagar tills allt är klart. När vattenborrningen satte igång följde jag och mannen det ivrigt. Vi tycker att det var väldigt intressant! Efter några dagar var allting klart precis som utlovat av firman.

Nu har det gått några månader och vi har hunnit njuta och utforska vår nya brunn. Vi tycker båda att vattnet smakar mycket bättre nu. Vet inte om det är inbillning, men vi upplever båda detta väldigt starkt. Även gäster vi har har kommenterat vilket gott vatten vi har. Utan att de vet att vi har borrat vår egen brunn. Så eget vatten från brunn kanske smakar bättre ändå. Denna firman vi anlitade kan vi verkligen rekommendera. Allt gick proffsigt till och har bara bra erfarenheter av dem. Klicka här om ni vill veta vem de är.

vattenborrning Kristinehamn Mora brunnsborrning

Att boka flyttstädning i Helsingborg kommer underlätta så mycket

Just nu är det så mycket spännande på gång! Till att börja med så ska jag och min sambo äntligen flytta. Vi har letat efter en ny, större lägenhet i flera år utan att hitta någon som verkligen passar oss. Alla lägenheter vi har kollat på har antingen varit gamla och krävt renovering (vilket vi inte känner att vi orkar hålla på med just nu), eller så har de haft dålig planlösning, varit mörka eller varit för långt ifrån stan.

Men nu äntligen har vi hittat och köpt en lägenhet. Vår nya lägenhet är precis vad vi ville ha, det är en trea istället för en tvåa som vi har idag och den är helt nyrenoverad. Dessutom har den ett fantastiskt ljusinsläpp och ligger mitt i centrum. Vi båda ser verkligen fram emot den här flytten, det enda som känns jobbigt är flyttstädningen.

Jag och min sambo bokade en resa för några månader sen och tyvärr är vi iväg just när vi ska flytta. Vi bestämde oss därför för att hellre boka flyttstädning än att avboka hela vår resa. Även fast det känns rätt stressigt med en resa mitt i allt just nu så tror jag att vi kommer tycka det är rätt skönt att ta en paus från flytten när vi är mitt i den sen. Vi hittade Larssons Allstäd som utför flyttstädning i Helsingborg, där vi bor. De verkar väldigt duktiga och har varit i branschen i över 30 år vilket känns tryggt och som att de kan sin grej.

Det ska bli så skönt att åka på semester och komma hem till en helt ny lägenhet. Såklart kommer det vara mycket att göra och packa upp men vi behöver åtminstone inte tänka på vår gamla lägenhet efter det. Nu ser jag verkligen fram emot både vår resa och att komma hem till en helt ny lägenhet!

städtjänst flyttstädning Helsingborg Larssons Allstäd