Allt om hus och hem

Allt om hus och hem

Takläggare Göteborg

- Posted in Renovering by

Det har blivit dags för oss att lägga om taket på vårt hus

Det var inte direkt bra eller fint när vi flyttade in. Det var melerat i olika färger av diverse mossa m.m. Det syntes tydligt att det varit med i många år och att det var dags att byta.

Vi var beredda på att vi skulle behöva lägga om taket efter inflyttning. Vi har skjutit på detta ett tag då det är mycket man behöver göra efter inflyttning i ett nytt hus. Men sedan det börjat läcka har taket blivit en prioritet.

Vi bor i Göteborg och här finns många att välja mellan vad det gäller takläggare. Har gjort efterforskningar och fastnat för en firma som verkar ha många nöjda kunder, utför ett bra jobb och har en proffsig lättmanövrerad hemsida. Tycker om när dom lägger upp bilder på medarbetare som utför arbetet med. Det är ett stort arbete och mycket pengar som går åt till detta. Därför gjorde jag mycket efterforskningar, man vill inte ta vem som helst för detta.

Firman jag hittade gör hembesök och var hemma hos oss och kikade för några dagar sedan. Han gav mig en bra insyn i hur planeringen och utförandet kommer att se ut. Han berättade att dom hade lång erfarenhet av takläggning och att dom är duktiga på att hålla sina satta tidsplaner. Att det slutgiltiga priset ofta matchar den offert man först får. Offerten var dessutom gratis att få och väldigt utförlig.

Fick en bra magkänsla efter mötet och jag tror att detta är firman för oss. Dom hade upp till 30-års garanti på sina tak med vilket känns tryggt. Att dom använder sig av material av bästa kvalité.Man vill ju att taket ska hålla så länge som möjligt.

Han gav oss bra råd om vilket material vi skulle använda på vårt tak. Fanns allt från takpannor, plåttak, papptak till naturtak. Vad som var deras olika fördelar och såklart prisskillnaderna. Något jag blev positivt överraskad över var att dom sätter upp en kanal för en, där man kan ställa frågor och ta del av jobbet. Vet man precis vart man ska vända sig om det är nåt man undrar över under jobbets gång.

Nu längtar jag verkligen tills detta sätter igång. Men ännu mer tills det är klart och man får se resultatet.

Kungstak i Göteborg hjälper dig med takläggning