Allt om hus och hem

Allt om hus och hem

Företag som rekommenderas för butiksetablering

- Posted in Renovering by

Hjälp med butiksetablering

Jag jobbar i en butik som precis har blivit totalrenoverad. Det var en väldigt intressant upplevelse att vara med om en sådan stor renovering av butik. Vi kunde ha öppet butiken samtidigt som de utförde butiksombyggnationer. Firman som butiken anlitade var jag imponerade av. De har mycket erfarenhet av butiksetablering och det märktes verkligen.

Allt med totalrenoveringen flöt på otroligt bra och det blev aldrig några stopp i bygget. Jag var lite orolig för hur vi skulle kunna ha öppet samtidigt som de byggde om. Inte bara för min och mina arbetskamraters skull, utan även för kunderna. Hur skulle det gå med en massa grejer ståendes överallt och kommer där att vara byggdamm. Men så var det inte, minimalt med grejer ståendes och något byggdamm såg jag nästan inte av.

De som utförde denna stora renovering heter SOH butiksetablering och är lokaliserade i Halmstad, precis som vi. Detta företag som utför butiksetablering har ett stort nätverk med jättebra kompetens, det var en av anledningarna till framgången med den smidiga renoveringen. Det gjorde att allting flöt på så himla bra. De var klara med renoveringen av butiken enligt utsatt tid och till o med våra kunder var imponerade över hur fort och smidigt allt hade gått.

När det kommer till resultatet är det helt otroligt!! Vilket lyft butiken fick. Det konstiga är att butiken känns mycket större nu än innan, trots att det är samma kvadratmeter som innan. Jag har fått höra det från många kunder och även vi som jobbar i butiken tycker detta. Butiken är mycket bättre planerad och ljusare än förut. Omsättningen har redan gått upp jämfört med samma period förra året och det har vi ju faktiskt SOH butiksetablering att tacka för. Nu känner jag mig stolt över att jobba i denna butiken. Det är roligare att gå till jobbet. När man packar upp varor blir det så snyggt och frontat. Att totalrenovera butiken var det bästa de kunde gjort, detta kommer att öka försäljningen och gynna butiken mycket!

butiksetablering SOH butiksetablering